BIKEBAZin actie.

Ontdek hoe BIKEBAZE® het verschil maakt in het dagelijks leven van fietsers en gemeenschappen.

Diefstalpreventie op straat

Fietsen uitgerust met een zichtbare SafeTag zijn minder aantrekkelijk voor dieven. De stevigheid en het tijdintensieve verwijderingsproces van de SafeTag ontmoedigen diefstalpogingen.

Someone attaching the large SafeTag to her bike. It is a granny bike.
3 batteries of electric bikes next to each other with each of them the small SafeTag on them.

Bescherming van e-bike accu's

Een kleinere SafeTag op de accu van een e-bike verkleint het risico op diefstal. De aanwezigheid van de SafeTag werkt preventief tegen accudiefstal, gezien de identificeerbaarheid.

Veilige tweedehands fietsverkoop

Een veelvoorkomend probleem bij de aankoop van tweedehands fietsen is het risico op het kopen van een gestolen fiets. Met BIKEBAZE® kan een potentiële koper de SafeTag scannen of het framenummer opzoeken in de BikeVault om de status van de fiets te controleren. Dit verhoogt de transparantie en zekerheid bij de aankoop en helpt diefstal te ontmoedigen.

2 people shaking hands after they used the transfer ownership feature on BIKEBAZE.

Bij politie-invallen

Wanneer de politie een lading gestolen fietsen onderschept, helpt BIKEBAZE® snel de eigenaren te identificeren. Door framenummers of SafeTags te scannen, kunnen rechtmatige eigenaren gemakkelijk gecontacteerd worden.

Gemeenschappen tegen fietsdiefstal

Als lid van de BIKEBAZE® Society speel je een cruciale rol in het vergroten van fietsveiligheid. Zie je een fiets met een SafeTag? Neem dan even de tijd om de sticker te scannen met je telefoon. Jouw simpele actie van scannen kan iemands dag redden als de fiets als gestolen gemeld staat. Zo draagt elk BIKEBAZE®-lid bij aan een collectief veiliger fietsomgeving en helpt elkaar bij het terugvinden van gestolen fietsen.

4 people walking next to each other with BIKEBAZE registered bikes in their hands.

Dit is BIKEBAZE® - samen maken we een einde aan fietsdiefstal. Stay tuned.

Zet Je fiets op Jouw naam