SafeTag Scan

Controleer direct de status van een fiets

Je staat op het punt de status van een fiets te controleren door gebruik te maken van onze veilige en snelle SafeTag scan-functie. Of je nu een verdachte fiets hebt gevonden, of gewoonweg wilt bijdragen aan de veiligheid van onze fietsgemeenschap, volg deze eenvoudige stappen:

Voer de SafeTag ID of het framenummer in

Gebruik de zoekbalk om de unieke SafeTag ID of het framenummer van de fiets in te voeren.

Bekijk de fietsstatus

Na het invoeren krijg je direct toegang tot de huidige status van de fiets. Je ziet of de fiets als 'Gestolen' of 'Niet Gestolen' geregistreerd staat.

Actie bij gestolen status

Als de fiets als gestolen geregistreerd staat, zullen de contactgegevens van de eigenaar verschijnen. Neem contact op met de eigenaar van de fiets en zeg dat je zijn/haar fiets hebt gevonden. Communiceer met respect. Overweeg samen met de eigenaar te werken om de fiets veilig terug te brengen, en neem altijd contact op met de lokale autoriteiten om je acties te coördineren. Volg altijd de lokale wetgeving en vermijd gevaarlijke situaties.

Zoeken op SafeTag-ID

BikeVault ontgrendelen...
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Zoeken op fiets framenummer

Gebruikelijke plekken waar dit nummer staat: onder de fiets, dicht bij de pedalen (trapas) | Op de buis waar je het zadel inschuift | achtervork.

BikeVault ontgrendelen...
Oops! Something went wrong while submitting the form.

BikeVault Status

NOT FOUND

Bike not found in the database!

Unfortunately no bike matches the data that was inputted.

Has there been a mistake with the input? Then refresh the page and try again.