BB2B: BIKEBAZvoor Bedrijven

Ontdek hoe BIKEBAZE® samenwerkt met diverse bedrijven en organisaties om fietsveiligheid naar een hoger niveau te tillen. Of je nu een verzekeraar, fietsenwinkel, gemeente, leasebedrijf of community bent, wij bieden op maat gemaakte oplossingen om diefstal te verminderen en fietsplezier te verhogen.

Verhoog samen het fietsgenot onder mensen.

Werk je bij een verzekeraar, gemeente, fietsenwinkel, leasebedrijf, of leid je een community? Laten we dan samenwerken! Ontdek hoe jouw organisatie kan bijdragen aan een veiliger fietsklimaat met BIKEBAZE®. Neem contact op en laten we de mogelijkheden bespreken! Samen zetten we de pedalen in beweging voor verandering.

BB2Verzekeraar

Verlaag het aantal claims en los eigendomskwesties efficiënt op. Ons geavanceerde fietsregistratiesysteem biedt verbeterde veiligheid en een gestroomlijnd claimproces. Innoveer met ons!

BB2Fietsenwinkel

Begin met het distribueren van SafeTags en geniet van de voordelen van een erkende BIKEBAZE® dealer. Verhoog je klanttevredenheid en draag bij aan fietsveiligheid. Word partner!

BB2Gemeente

Werk samen om parkeerefficiëntie te verhogen en fietsdiefstal te verminderen. Met onze data-inzichten kunt u proactieve maatregelen implementeren voor een geordende en veilige stad.

BB2Fietsleasebedrijf

Integreer BIKEBAZE® in uw leasingservices om diefstal te verminderen en eigendomsbeheer te stroomlijnen. Ons systeem biedt robuuste bescherming en verhoogt het vertrouwen van klanten. Beveilig uw vloot!

BB2Gemeenschap

Voer BIKEBAZE®-Only Zones in om georganiseerd en veilig fietsparkeren te waarborgen. Pak problemen van verkeerd geplaatste of achtergelaten fietsen aan en bevorder een geordende en diefstalbestendige omgeving. Voor VvE's, campussen, bedrijventerreinen etc. Ontdek de mogelijkheden!

BB2Bedrijven

Beveilig uw bedrijfsfietsen met SafeTags.

Zoekt uw bedrijf naar effectieve manieren om een vloot bedrijfsfietsen te beveiligen? BIKEBAZE® biedt een reeks oplossingen, waaronder SafeTags in bulk (met branding bedrijf) en de mogelijkheid om BIKEBAZE®-Only Zones te implementeren. Onze diensten zijn ideaal voor bedrijven die hun fietsen willen beschermen tegen diefstal, de kans op terugvinden willen verhogen en een veiliger fietsklimaat voor werknemers willen creëren. Of u nu geïnteresseerd bent in het direct beveiligen van uw fietsen met SafeTags, het opzetten van specifieke zones voor extra veiligheid en organisatie, of een verkennend gesprek over de veiligheidsopties voor uw bedrijf, BIKEBAZE® staat klaar om u te ondersteunen. Vul ons contactformulier in om te ontdekken hoe wij uw bedrijf kunnen helpen bij het bevorderen van fietsveiligheid en efficiënt fietsbeheer.

Neem contact met ons op!

Dank u voor uw aanvraag! We waarderen uw interesse om met BIKEBAZE® samen te werken.
We zullen binnenkort contact met u opnemen om verdere details te bespreken.
Er is een fout opgetreden bij het verzenden van uw formulier. Controleer alstublieft uw invoer en probeer het opnieuw. Mocht het probleem aanhouden, neem dan rechtstreeks contact met ons op via zakelijkritje@bikebaze.nl!