Fiets teruggevonden? 🤩

Geweldig nieuws! Als je jouw gestolen fiets hebt teruggevonden, willen we je feliciteren met deze positieve wending. Het is belangrijk om deze informatie met ons te delen, zodat we de status van jouw fiets kunnen bijwerken en onze community kunnen informeren. Hieronder kun je de details van je teruggevonden fiets invullen.

Wat te doen?

Vul het formulier in

Geef alle relevante details over het terugvinden van je fiets. Elk stukje informatie helpt ons om onze diensten te verbeteren en de gemeenschap te ondersteunen.

Wijzigen van status

Na het indienen, zullen we de status van je fiets in onze BikeVault updaten naar 'Teruggevonden' en andere gebruikers informeren.

Verspreid het Woord: Deel jouw BIKEBAZE®-verhaal!

Deel je ervaring met BIKEBAZE® en inspireer anderen met jouw verhaal. Elk succes is een kans om anderen te motiveren en de kracht van onze Society te tonen. Jouw verhaal kan het verschil maken!

Vul zoveel mogelijk info in. Bekijk vorige mails om bijvoorbeeld het framenummer of SafeTag-ID van uw fiets terug te vinden.

Veelgestelde vragen

Hoe belangrijk is het om de status van mijn fiets bij te werken?

Het tijdig bijwerken van de status naar 'Teruggevonden' voorkomt onnodige zorgen en contactpogingen van goedbedoelende Society-leden die je SafeTag scannen.

Als je fiets nog als gestolen staat aangemerkt in ons systeem, kunnen mensen die de SafeTag scannen denken dat ze een gestolen fiets hebben gevonden en proberen contact met je op te nemen.

Door de status bij te werken, zorg je ervoor dat de informatie in onze BikeVault accuraat blijft en voorkom je verwarring en onnodige communicatie.

Wat moet ik doen nadat ik mijn fiets heb teruggevonden?

Naast het invullen van dit formulier, raden we je aan om eventuele schades te documenteren en, indien van toepassing, je verzekeringsmaatschappij te informeren. Als je aangifte hebt gedaan, informeer dan ook de politie over de terugvinding.